ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱ - 04 February 2020
ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد ...
مواد لازم اورمیه خورش
گوشت : ۴۰۰ گرم
لوبیا چیتی : ۲ پیمانه
پیاز : ۱ عدد
بادمجان : ۲ عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد
سیب زمینی : ۲ عدد
غوره : ۱/۲ پیمانه
زعفران : ۱/۲ قاشق چای خوری
کره : ۲ قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه اورمیه خورش
1. ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد .
2. لوبیا چیتی را شسته و از آبكش رد میكنیم و به مواد اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم .
3. در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میكنیم و ادویه و زعفران ابكرده را به آن اضافه میكنیم و غوره را كمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میكنیم .
4. سیب زمینی و بادمجان را هر كدام جداگانه خرد كرده و سرخ میكنیم و پس از كشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم.

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورش آلو مسما

سایر نکات اورمیه خورش
1. اورمـیه خوروشـته یا همان ارومیه خورش تقریبا غذایی شبیه خوراك لوبیا چیتی است كه جزو غذاهای معروف و خوشمزه ارومیه یا همان اورمیه قدیم است.
2. این غذا در آذربایجان غربی بسیار متداول است و جزو خورش های سنتی این منطقه محسوب میشود.
3. بهتر است با این غذا پلوی زعفرانی خورده شود.
4. اگر غوره ندارید میتوانید از گرد غوره استفاده كنید.
5. اگر غذایتان به اندازه كافی ترش نیست به آن كمی آبغوره اضافه كنید.
6. لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را دو بار بجوشانید و ابش را خالی كنید تا نفخ آن گرفته شود.

تصویر اورمیه خورش


در ادامه بخوانید : 


مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها