ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹ - 09 January 2020
تقریبا تمام خانم‌های ایرانی طرز پخت قیمه را بلد هستند، اما دانستن نکات طلایی و نیز ادویه‌های مخصوص و مناسب این خورش ایرانی را لذیذتر و خوشمزه‌تر می‌کنند. طرز تهیه خورش قیمه مجلسی را در ادامه بخوانید...
مواد لازم خورش قیمه
گوشت خورشتی بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
لپه : ‎۲۵۰ گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی : ۶ عدد
هل و دارچین هر کدام : ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه : ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو و گلاب هر کدام : ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ : ۵ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سیب زمینی : ۲۵۰ گرم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه
1. مقداری روغن(۲تا۳ ق غ) در قابلمه ریخته تا داغ شود و پیاز های نگینی شده و سپس گوشت و بعد ۱ ق م زردچوبه ومقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کرده حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا تفت بخورد.
2. بعد لپه رو که نیم ساعت جلوتر با آب ولرم خیس کرده و آب اون رو خارج کرده و به گوشت اضافه کرده ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده بعد رب گوجه فرنگی حدود ۲-۳ ق غ اضافه میکنیم.
3. بعد آب جوش رو کم کم اضافه کرده مرتب هم زده . مقدار آب باید به قدری باشد روی گوشت رو بگیره نه غلیظ باشد و نه خیلی رقیق،۲تا۳ ساعت میگذاریم تا بپزد.حرارت باید ملایم باشد مثل آش نباید هم بزنیم بلکه حالت رفت برگشت هم زده شود.
4. لیمو عمانی را نیم ساعت جلوتر با آب جوش خیس میکنیم البته چند تا سوراخ روش ایجاد کرده تا تلخی آن گرفته شود و در ۱۵تا۲۰ دقیقه آخر پخت به غذا اضافه میکنیم (اگر لیمو عمانی در اول پخت غذا اضافه شود روغن غذا را به خودش میگیرد و خورش تلخ میشود)
5. و بعد همزمان پیاز داغ اضافه کرده برای غلظت خورش و زعفران دم کرده،هل،دارچین،آبلیمو و گلاب رو اضافه میکنیم بعداز یک ربع حرارت را خاموش کرده و خورش ما جا افتاده و آماده سرو می باشد.
6. سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید و به همراه خورش و پلو سرو کنید.


سایر نکات خورش قیمه
1. خورش قیمه از جمله سنتی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است.این خورش در همه قسمتهای ایران طبخ میشود و طرز طبخ های متفاوتی دارد
2. اگر دوست دارید خورش شما لعاب بیشتری بیندازد در ظرفی مناسب کمی ارد را بسیار کم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و آن را به خورش اضافه کنید
3. از گوشت چرخ کرده هم استفاده میکنند
4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
5. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 100 دقیقه میباشد .
6. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

تصویر مربوط به خورش قیمه




مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها