ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۷ - 21 February 2020
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید )...
مواد لازم خورشت قارچ و مرغ
روغن : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آبلیمو : ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) : ۱ عدد
آرد : ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذا خوری
قارچ : ۲۰۰ گرم
سیر : ۲ حبه
پیاز : ۱ عدد
سینه‌ مرغ : ۳ عدد

طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ
1. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).
2. پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک و فلفل اضافه کنید ، خوب مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.
3. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند
4. سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.
5. پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد ۱ لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
6. پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.
7. زرده تخم مرغ را بزنید و پس از ۱۰ دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید ، ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه تاس کباب کاشانی

سایر نکات خورشت قارچ و مرغ
1. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
2. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1.5 ساعت میباشد .
3. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد

تصویر خورشت قارچ و مرغ



« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: