ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹ - 21 February 2020
شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که ظاهری شبیه به فسنجان دارد...
مواد لازم شش انداز بادمجان
بادمجان قلمی بدون تخم : ۵ عدد
مغز گردو ساییده شده : ۳۰۰ گرم
رب انار : ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده : ۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه شش انداز بادمجان
1. دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم.
2. سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می‌دهیم.
3. پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می‌دهیم.
4. دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
5. در آخر به بادمجان‌هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
6. سپس شسته، خشک نموده و سرخ می‌کنیم.
7. آنگاه بادمجان‌ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.
 
 بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ

سایر نکات شش انداز بادمجان
1. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
2. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
3. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد

تصویر شش انداز بادمجان


« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »


مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: