ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳ - 05 March 2020
“باقالی پلو با مرغ” را می تواند برای یک وعده مجلسی که برای شما بسیار اهمیت دارد طبخ نمایید و از طعم فوق العاده این غذا لذت ببرید...
برنج : ۳ لیوان
مرغ (ران و سینه) : ۴ تکه
سیب زمینی : ۲ عدد
روغن : به مقدار لازم
زعفران آب شده : ۴ قاشق چای خوری
باقلا خلال شده : ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
شوید خشک : ۱/۲ پیمانه

1. مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید.
2. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
3. پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
4. در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید.
5. در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
6. همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید.باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید.

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه شش انداز بادمجان

1. خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد میشود
2. اگر از باقالای خشك استفاده میكنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.
3. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
4. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
5. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد

تصویر باقالی پلو با مرغ



« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: