ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷ - 05 March 2020
وجه تسمیه استانبولی پلو به درستی مشخص نیست. اصولا ترک های تركیه، برنج را به صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه می‌كنند، پس شاید این پلوی لذیذ و ساده، یک غذای وارداتی باشد...
سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
برنج : ۲ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
سیر : ۱ حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
پیاز متوسط : ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط رنده‌شده : ۲ عدد

1. برنج را می‌شوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
2. سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت می‌دهیم و کنار می گذاریم.
3. پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیب‌زمینی تفت می‌دهیم گوجه فرنگی رنده شده را هم میریزیم.
4. سیر را له می‌کینم و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت می‌دهیم و به آن رب اضافه می‌کنیم (چون سیر سریع می‌سوزد بیشتر از ۱۰-۱۵ ثانیه طول نکشد)
5. سیب زمینی که سرخ شده بود را با کمی زرد چوبه و فلفل به سس‌مان اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
6. برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه می‌کنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم می‌کنیم و حدودا یک ربع بیست دقیقه‌ای منتظر می‌مانیم تا دم بکشد.
7. این غذا با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزه‌است.


1. اگر در قابلمه‌ای كه استفاده می‌كنید خوب بسته و چفت می‌شود و سوراخ دارد، از دم‌كنی استفاده نكنید. در این صورت پلو خوش‌قیافه‌تر می‌شود و احتمال ریسك كمتر است، این نكته‌را در مورد انواع پلو و چلو رعایت كنید
2. استفاده از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا می‌دهد
3. استفاده از زعفران غذا را خوشمزه‌تر می‌كند
4. اگر از قابلمه تفلون یا شعله‌پخش‌كن استفاده كنید، ته‌دیگ خوبی به دست می‌آورید، در غیر این صورت رب گوجه‌فرنگی می‌‌سوزد و ته‌دیگ سیاه و بدمزه می‌شود.
5. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
6. و زمان پخت و انتظار آن در حدود  40 دقیقه میباشد .
7. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد



« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »


مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: