ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۹۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸ - 20 March 2020
برای تهیه آش آبغوره تبریزی، ابتدا پیاز داغ و لوبیا و عدس و برنج و بلغور با هم بگذارید تا پخته شود...
مواد لازم آش آبغوره تبریزی
لوبیا چشم بلبلی پخته شده : 1 پیمانه
عدس پخته شده : 1 پیمانه
بلغور : 1 پیمانه 
برنج نیم دانه : 1 پیمانه 
سبزی (تره و جعفری) به اندازه ی مساوی : 1 کیلوگرم 
آبغوره یا غوره : نصف پیمانه 
پیاز داغ : به مقدار لازم
گوجه فرنگی رنده شده : 4 عدد
رب گوجه ‌فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
آب قلم یا عصاره ی گوشت : به مقدار لازم

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی 
1. برای تهیه آش آبغوره تبریزی، ابتدا پیاز داغ و لوبیا و عدس و برنج و بلغور با هم بگذارید تا پخته شود.

2. کمی که پخت سبزی خردشده و آب قلم را اضافه کنید. سپس گوجه را با رنده درشت رنده کنید و رب و غوره های دون شده با کمی فلفل در روغن تفت بدهید و به آش اضافه کنید. تا آش جابیفتد.

3. وقتی جا افتاد به آش نعنا داغ اضافه کنید. یک جوش که خورد آن را خاموش کنید.

4. به میزان دلخواه آبغوره اضافه کنید. ترشی به ذائقه خودتان بستگی دارد که زیاد یا کم باشد. و نوش جان کنید.


سایر نکات آش آبغوره تبریزی
1. در این آش می توانید از کوفته ریزه هایی با گوشت چرخ کرده آماده کنید و استفاده نمایید.

2. برای طرز تهیه آش آبغوره سعی کنید حتما از غوره دون شده استفاده کنید.

3. زردچوبه ذکر شده در مواد لازم را با پیازداغ تفت دهید و سپس به آش بیفزایید.

4. در صورت تمایل به ادویه ها در غذا می توانید یک قاشق چایخوری ادویه کاری نیز به آش اضافه کنید.

5. می توانید به تره و جعفری، مقداری گشنیز، نعناع و ترخون هم اضافه کنید.

6. لوبیا را چندین ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید و سپس درون قابلمه آبپز کنید و آبکش کنید.

7. برخی به جای لوبیا چشم بلبلی، از لپه هم استفاده می کنند.

8. بعضی افراد مقداری آلوچه نیز به آش آبغوره اضافه می کنند.

تصویر آش آبغوره تبریزی



« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »


مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: