ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸ - 20 March 2020
پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید ...
موادلازم آش آلو : برای 6 نفر
برنج : 1 استکان
گوشت چرخ کرده : 0/5 کیلو
سبزی آش : 1 کیلو
پیاز : 3 عدد
لپه : نصف استکان
آلوی تازه : 1 کیلو
یا آلوی خشک : 250 گرم
نمک : به مقدار کافی
زردچو : 1 قاشق چایخوری
فلفل : به مقدار کافی

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه آش آبغوره

طرز تهیه :

پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید . گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید . برنج و لپه که نیم پز شدند ، سبزی خرد شده را در آن ها بریزید . پس از پختن سبزی ، کوفته ریزه ها به مواد قبلی بیفزایید . هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد . در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش ریخت. با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید .




« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »





مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: