ostovaar.ir

کد خبر : ۱۱۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷ - 20 March 2020
آب ، بلغور ، برنج ، لپه و چغندر را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت حرارت دهید . سبزی خرد شده را با نمک و فلفل به آش بیفزایید . گوشت را با کمی برنج مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و در آش بریزید...
مواد لازم : برای 6 نفر
بلغور : 1 استکان
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
لپه : یک چهارم استکان
پیاز سرخ کرده : 1 عدد
زعفران : یک چهارم قاشق مربا خوری
برنج : 1 استکان
سبزی آش : 0/5 کیلو
چغندر : 1 عدد
آب : 15 لیوان
نمک : به مقدار لازم
آب انار : 4 استکان

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه آش آلو

طرز تهیه 
آب ، بلغور ، برنج ، لپه و چغندر را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت حرارت دهید . سبزی خرد شده را با نمک و فلفل به آش بیفزایید . گوشت را با کمی برنج مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و در آش بریزید . آش که پخته شده ، آب انار و پیاز داغ را اضافه کنید . موقع کشیدن ، آش را با نعنا و زعفران تزیین کنید .


« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: