ostovaar.ir

کد خبر : ۱۲۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳ - 22 March 2020
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد...
مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :
رشته مخصوص آش : 400 گرم
سبزی آش ( تره - جعفری - اسفناج - شوید - گشنیز ) : 1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) : 450 گرم
نعناع خشك : 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز : 4 عدد متوسط
كشك ساییده غلیظ : 2 لیوان
آرد : 2 قاشق
روغن : به میزان لازم
نمك و فلفل : به مقدار كافی

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم داخل آش میریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم.


« لطفا نظرات خود را در مورد مطلب بالا ، با ما در میان بگذارید »


مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: