ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱ - 31 July 2020
مربای خربزه از آن مرباهای جدید است که از خوردن آن نه تنها پشیمان نمی شوید؛بلکه مشتری اش هم می شوید.

مواد لازم برای تهیه مربای خربزه

خربزه سبز (ایوانکی)1 کیلوگرم
آهک1پیمانه
آب برای آهک3 لیتر (12 پیمانه)
شکر1.5 کیلوگرم
آب برای شربت750 میلی لیتر
آب لیموترش2 قاشق سوپخوری
وانیل1/4 قاشق مرباخوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربای خربزه

  1. پوست خربزه را بگیرید و آن را با قالب یا اسکوپ شکل دهید و در ظرفی بریزید.
  2. آهک و آب را با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا آهک ته نشین شود. سپس آب زلال آهک را روی خربزه های قالب زده بریزید و آنها را 24 ساعت داخل آن نگه دارید.پس از آن به مدت 3 ساعت داخل آب معمولی بریزید و 3-2 بار آب آن را عوض کنید تا آهک آن گرفته شود.
  3. شکر و آب را مخلوط کنید و پس از 15 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
  4. آب لیمو ترش را به شربت بیافزایید و بگذارید بجوشد تا شربت قوام آید(دیواره های قابلمه را با برس مرطوب کنید).
  5. خربزه ها را داخل شربت قوام آمده بریزید و حرارت را ملایم کنید(از جوش نیفتد) و مربا را 15-12 دقیقه بجوشانید تا شربت دوباره قوام آید.
  6. در آخر، وانیل را بریزید و مربا را از روی حرارت بردارید.
  7. پس از سرد شدن، مربا را در ظرف درب دار ریخته، در یخچال قرار دهید.
    تصویر

پیشنهاد سر آشپز

خربزه های سبز (ایوانکی) یا خربزه های کوچک زرد برای مربا مناسب هستند.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها