ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲ - 31 July 2020
در این مطلب با طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوش طعم به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا خواهید شد؛ امیدوارم از تهیه این مربای خوشرنگ نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس

گیلاس1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
آب2 پیمانه
جوهر لیمو1/4 قاشق مرباخوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربای گیلاس

  1. گیلاس ها را بشویید و هسته آنها را در آورید.
  2. آب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد و شکر داخل آن حل شود.
  3. گیلاس ها را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید، ولی دقت داشته باشید که مربا از جوش نیفتد و شربت قوام آید.
  4. جوهر لیمو را اضافه کرده، بعد از 1 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید.
  5. در آخر وانیل را اضافه نمایید.
  6. پس از سرد شدن، مربا را در ظرف درب دار ریخته و در یخچال قرار دهید.
    تصویر

نکات ویژه

برای مربای گیلاس، از گیلاس زرد یا سیاه استفاده کنید. گیلاس هایی که پیوند آلبالو و گیلاس است، برای مربا مناسب نیستند. از گیلاس های تازه از درخت چیده شده استفاده کنید. توجه کنید که دم سبز و نرم گیلاس نشانه تازگی آن است.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها