ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴ - 31 July 2020
مربای انجیر شاید به اندازه مربای به، هویج و آلبالو رایج نباشد اما چیزی از طعم و رنگ کم ندارد. انجیرهای کوچک سبز رنگ برای تهیه مربا عالی هستند. البته از انجیر سیاه هم میتوان برای تهیه مربا استفاده کرد اما در این صورت مربای انجیر طلایی رنگ نخواهید داشت و بیشتر رنگ مربا به سمت قهوه ای و قرمز می رود.

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر

انجیر بی دانه، رسیده و سفت1 کیلو گرم
آب1 لیتر (4 پیمانه)
شکر1.5 کیلوگرم
لیموترش2 عدد
وانیل1/8 قاشق مرباخوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربای انجیر

  1. انجیرها را با آب سرد بشویید و در صافی بگذارید تا آب آن برود. سپس از چند جا سوراخ کنید یا به دلخواه، پوست آنها را بگیرید.
  2. آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بالا بگذارید تا آب جوش بیاید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود و شربت به حالت نیمه قوام در آید(دیواره های قابلمه را با برس مرطوب کنید).
  3. انجیر ها را در شربت بریزید و حرارت را کم کنید(از جوش نیفتد).
  4. آب لیموترش ها را بگیرید. پوست یکی از لیمو ها را داخل مربا بریزید و صبر کنید تا قوام بیاید.
  5. پس از قوام آمدن مربا، 2 قاشق سوپخوری از آب لیموترش را نیز بیافزایید. پس از 3-2 دقیقه جوشیدن، مربا را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
  6. پس از سرد شدن، مربا را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال یا فریزر نگه دارید.
    تصویر

پیشنهاد سرآشپز

مربای انجیر را می توانید با آب آهک نیز تهیه کنید. در این صورت، 1/4 پیمانهآهک و 4 پیمانه آب را مخلوط کنید و انجیر ها را به مدت 2 ساعت در آب زلال آهک و 1 ساعتدر آب معمولی نگه دارید و سپس مطابق دستور مربا بپزید.

نکات ویژه

در صورت استفاده از انجیر های پوست نازک و شیشه ای نیازی به کندن پوست آنها نیست.

منبع :ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها