ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۲ - 31 July 2020
مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. امیدوارم درستش کنید و از خوردن لذت ببرید.

مواد لازم برایتهیه مربای پرتقال حلقه ای

پرتقال500 گرم
نمک1 قاشق سوپخوری
آب2 پیمانه
آب پرتقال2 پیمانه
آب برای شربت1 پیمانه
شکر1 کیلوگرم

مراحل آماده سازی و طبخ مربای پرتقال حلقه ای

  1. پرتقال را حلقه حلقه کنید.
  2. نمک را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا حل شود. سپس حلقه های پرتقال را داخل آب نمک بگذارید تا به مدت نیم ساعت بماند.
  3. حلقه های پرتقال را از آب نمک در آورید و در تابه بچینید (بیشتر از 2 ردیف پرتقال روی هم چیده نشود). داخل تابه آب بریزید. طوری که روی پرتقال ها را بپوشاند(پرتقال ها در آب شناور نشوند).
  4. تابه را روی حرارت با شعله پایین قرار دهید تا بجوشد. پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته، به آرامی آب آن را عوض کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. 5-4 بار این کار را تکرار کنید. سپس حلقه های پرتقال را به مدت 1 ساعت در آب خنک بریزید و در این فاصله، 3 بار آب آن را عوض کنید.
  5. آب پرتقال و آب و شکر را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شکر حل شود.
  6. حلقه های پرتقال را در صافی ریخته، به شربت بیافزایید.
  7. حرارت را کم کنید(از جوش نیفتد) تا به مدت 20-15 دقیقه بجوشد و شربت قوام بیاید.
    تصویر

پیشنهاد سرآشپز

مربای پرتقال را خونی یا پرتقال هایی که رنگ پوست آنها سبز است(پرتقال نارس) نیز، می توانید تهیه کنید.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها