ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶ - 31 July 2020
مربا ها از قدیم الایام در سنت ما ایرانی ها بوده و هم اکنون نیز زینت بخش سفره های صبحانه و سفره های میهمانی ما هستند.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال به شکل گل، برگ، لوله ای

پرتقال3 کیلوگرم
آب پرتقال750میلی لیتر
شکر1 کیلوگرم
آب لیمو ترش تازه1 قاشق سوپخوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربای پوست پرتقال

  1. پوست پرتقال را مطابق شکل برش داده، به شکل گل رز فرم دهید.
  2. با نخ و سوزن، پوست پرتقال را از 2-3 جهت بدوزید تا گل پرتقال باز نشود. با پوست پرتقال مقداری برگ نیز درست کنید.
  3. مقداری دیگر از پوست پرتقال را به عرض 1 سانتی متر برش داده ، لوله کنید و از نخ و سوزن رد نمایید(550-500 گرم پوست پرتقال فرم داده شده).
  4. پوست پرتقال های فرم داده را داخل قابلمه ریخته، با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از 5 دقیقه جوشیدن، از آب در آورده و داخل قابلمه دیگری که آب داخل آن می جوشد، بریزید و 5 دقیقه بجوشانید. این کار را 5-4 بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.
  5. پس از گرفتن تلخی پوست پرتقال، اگر پوست پرتقال ها پخته نشده بود. بگذارید تا بپزند تا حدی که بین دو انگشت له شوند(توجه داشته باشید، اگر پوست پرتقال به اندازه کافی پخته نشود، پس از ریخته شدن در شربت سفت خواهد شد).
  6. آب پرتقال را با شکر مخلوط کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوشیده و شکر، داخل آب پرتقال و آب حل شود.
  7. پوست پرتقال تلخی گرفته و پخته شده را داخل شربت بریزید و حرارت را کم کنید(از جوش نیفتد) تا شربت مربا قوام آید (گاهی دیواره های قابلمه را مرطوب کنید).
  8. آب لیمو ترش را اضافه کرده، پس از 3-2 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید.
    تصویر

نکات ویژه

در صورت ترش بودن آب پرتقال، آب لیموترش را حذف کنید. مربای پوست لیموترش به شکل گل رز، لوله ای و برگ، مانند مربای پوست پرتقال آماده می شود، با این تفاوت که تلخی لیموترش دیرتر از پرتقال گرفته می شود و باید بیشتر جوشانده شود و به جای آب پرتقال برای شربت، از آب استفاده می گردد.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها