ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۱ - 31 July 2020
سرو یک نوع مربا در میهمانی ها خالی از لطف نیست، یا استفاده از آن در تزیین شیرینی و کیک و دسر نیز بسیار جالب و زیباست.

مواد لازم برای تهیه مربای هندوانه

هندوانه1 عدد
آهک1/2 پیمانه
آب برای آهک3 لیتر(12 پیمانه)
شکر1.5 کیلوگرم
آب برای شربت750میلی لیتر
جوهر لیمو1/2 قاشق مرباخوری
وانیل1/4 قاشق مرباخوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربای هندوانه

  1. هندوانه را بشویید و از وسط نصف کنید.جاهای بدون هسته و مغز هندوانه را به اندازه نیم سانتیمتر برش داده و قالب بزنید تا به اندازه 1 کیلوگرم شود.
  2. آهک و آب را مخلوط کرده، پس از 10 دقیقه آب زلال آهک را روی هندوانه های قالب زده بریزید و به مدت 24 ساعت در آب آهک نگه دارید.
  3. هندوانه ها را در صافی ریخته، بشویید و به مدت 1 ساعت در آب بگذارید تا آهک آن جدا شود.
  4. شکر و آب را مخلوط کرده و 3-2 با هم بزنید. پس از 20 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود و شربت به جوش آمده و قوام آید.
  5. جوهر لیمو را داخل 1 قاشق سوپخوری آب حل کنید و به شربت بیافزایید.
  6. هندوانه ها را به شربت اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید. دقت کنید شربت از جوش نیفتد( دیواره های قابلمه را با برس مرطوب کنید)و بگذارید به مدت 25-20 دقیقه بجوشد تا شربت دوباره قوام آید.
  7. مربا را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. پس از سرد شدن، در ظرف درب دار ریخته و در یخچال یا فریزر قرار دهید.
    تصویر
منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها