ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳ - 31 July 2020
سرو یک نوع مربا در مهمانی های رسمی بعد از شام، برای عوض کردن طعم دهان، خالی از لطف نیست.

مواد لازم برای تهیه مربای چغاله پسته

چغاله پسته1 کیلوگرم
شکر1.5 کیلوگرم
آب4 پیمانه
دانه هل4-5 عدد
جوهر لیمو1/4 قاشق مربا خوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربای چغاله پسته

  1. چغاله های پسته را 6 ساعت داخل 2 لیتر آب و 2 قاشق سوپخوری نمک قرار دهید. سپس در صافی ریخته، به مدت 3 ساعت داخل آب سرد قرار دهید. بعد از این مدت، 2 سر چغاله را با سوزن سوراخ کنید.
  2. قابلمه ای را از آب پر کرده، روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. چغاله ها را به آن اضافه کرده، بعد از جوشیدن مجدد، صبر کنید تا چند جوش بزند وسپس آبکشی کنید. این کار را 4-3 بار تکرار کنید تا زمانی که چغاله ها تلخ نباشند و بپزند.
  3. آب و شکر را مخلوط کرده، 10 دقیقه صبر کنید. در این مدت 3-2 بار هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود. بعد از آن، هل را به آب و شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا بجوشد.
  4. پسته ها را در صافی ریخته و به شربت اضافه کنید. بعد از جوشیدن مجدد، حرارت را ملایم کنید تا مربا بپزد و شربت آن قوام آید.
  5. جوهر لیمو را داخل 1 قاشق مرباخوری آب سرد حل کنید و به مربا بیافزایید. بعد از 3-2 جوش از روی حرارت بردارید و بلافاصله کف ظرف را در آب سرد قرار دهید تا مربا سریع خنک شود.
  6. پس از سرد شدن، در ظرف دربدار بریزید و در یخچال قرار دهید.

نکات ویژه

موقع خرید چغاله، دقت کنید که مغز چغاله ها سفت نشده باشد. مرحله آب و نمک، برای سبز ماندن رنگ چغاله ها است. در صورت دلخواه، می توانید این مرحله را از کار حذف کنید.

پیشنهاد سر آشپز

می توانید به جای هل، وانیل اضافه کنید. در این صورت در آخر،وانیل را به مربا اضافه کرده، بلافاصله از روی حرارت بردارید. در صورت دلخواه، چغاله ها را به مدت 2 ساعت در آب آهک نگه دارید. برای این کار، 1/2 پیمانه آهک و 2 لیتر آب کافی است.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها