ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۴ - 31 July 2020
از قدیم الایام، از انواع مربا برای نگهداری میوه ها برای فصل های بعد استفاده می شده و امروزه نیز برای یک میز صبحانه کامل و نیز میز های عصرانه، مورد نیاز و توجه است.

مواد لازم برای تهیه مربای قیسی

قیسی سیاه یا زرد500 گرم
زعفران دم کرده2 قاشق سوپخوری
شکر500 گرم

مراحل آماده سازی و طبخ مربای قیسی

  1. قیسی ها را بشویید و داخل ظرف ریخته، روی آن آب بریزید، طوری که روی قیسی 4 انگشت آب داشته باشد.
  2. زعفران دم کرده را اضافه کنید و به مدت 8-7 ساعت(بسته به نرمی یا سفتی قیسی)صبر کنید تا قیسی نرم شود.
  3. قیسی ها را با همان آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند.
  4. شکر را به قیسی اضافه کرده، پس از حل شدن شکر، حرارت را ملایم کنید(از جوش نیفتد) تا قوام آید.
  5. پس از قوام آمدن، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس در ظرف درب دار ریخته، در یخچال قرار دهید.

نکات ویژه

شربت مربا را خیلی غلیظ نکنید. در صورت غلیظ بودن، قیسی ها جمع و چروک می شوند.

پیشنهاد سرآشپز

هنگام سرو قیسی را با چاقو از پهلو برش داده به آرامی هسته آن را در آورده و داخل مربا را با گردو پر کنید. در صورت دلخواه، هنگام سرو کمی دارچین روی مربا بپاشید.

منبع :ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها