ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶ - 31 July 2020
یه پودینگ ساده و خوشمزه دیگه که با شکلات تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

این مقدار مواد برای 6-5 نفر کافی بوده و

زمان آماده سازی آن 15 دقیقه است و

زمان پخت آن 8-6 دقیقه می باشد.

شکر150 گرم (3/4 پیمانه)
آرد30 گرم (3 قاشق سوپخوری)
پودر نشاسته35 گرم (1/4 پیمانه)
پودر کاکائو6 گرم (1 قاشق سوپخوری)
شیر500 میلی لیتر (2 پیمانه)
زرده تخم مرغ2 عدد
وانیل1/8 قاشق مرباخوری
کره30 گرم (2 قاشق سوپخوری)
پوست پرتقال رنده شده3 گرم (1 قاشق مرباخوری)
آب پرتقال45 میلی لیتر (3 قاشق سوپخوری)
بیسکوییت ساده100 گرم

مراحل آماده سازی و طبخ پودینگ شکلاتی

  1. شکر را با آرد، پودر نشاسته و پودر کاکائو مخلوط کنید.
  2. شیر سرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.
  3. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.
  4. زرده های تخم مرغ را با وانیل مخلوط کرده، با همزن برقی، هم بزنید.
  5. از مواد کرم در حالی که گرم است به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و پس از مخلوط شدن آنها، تمام مواد را دوباره روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا دوباره غلیظ شود.
  6. کره را اضافه کرده، از روی حرارت بردارید.
  7. پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را به مواد اضافه کرده، مخلوط کنید و بگذارید تا پودینگ نیم گرم شود.
  8. بیسکویت را درشت خرد کرده، به پودینگ اضافه کنید.
  9. پودینگ شکلاتی را در ظرف های تک نفره بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  10. موقع سرو، روی پودینگرا با گردوی پودر شده و توت فرنگی تزیین کنید.
  11. پودینگ شکلاتی به مدت 12 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.

پیشنهاد سر آشپز

در صورت تمایل، به مواد پودینگ شکلاتی، دو تا سه قاشق سوپخوری بادام یا فندق بو داده خرد شده، اضافه کنید.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها