ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳ - 31 July 2020
پودینگ ها دسر های خوشمزه و ساده ای هستند که با صرف زمان کمی بسیار لذیذ می شوند و طرفداران زیادی دارند.

مواد لازم برای تهیه پودینگ شاه توت

این مقدار مواد برای 8-6 نفر کافی است و

زمان آماده سازی آن20 دقیقه بوده و

زمان پخت این پودینگ 10-8 دقیقه است.

شاه توت300 گرم
آب60 میلی لیتر( 1/4 پیمانه)
شکر65 گرم (1/3 پیمانه)

مواد لازم برای تهیه کرم

شکر65 گرم (1/3 پیمانه)
زرده تخم مرغ4 عدد
آرد30 گرم (3 قاشق سوپخوری)
شیر375 میلی لیتر (1 و 1/2 پیمانه)
وانیل1/8 قاشق مربا خوری
کره15 گرم (1 قاشق سوپخوری)
خامه شیرین شده300 گرم (1 پیمانه)

مواد لازم برای تزیین

خامه فرم گرفته75 گرم (1/2 پیمانه)
آلبالوبه میزان لازم

مراحل آماده سازی و طبخ پوره شاه توت

  1. شاه توت را در ظرفی بریزید و آب را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و بگذارید چهار تا پنج دقیقه بجوشد.
  2. شاه توت را در مخلوط کن به صورت پوره در آورده و از الک رد کنید.
  3. شکر را به پوره اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود.

مراحل آماده سازی کرم

  1. شکر را با زرده هها تخم مرغ و آرد، با همزن برقی هم بزنید تا کرم مانند شود.
  2. شیر را روی حرارت گرم کنید و به تدریج به مخلوط زرده های تخم مرغ اضافه کرده، وانیل را نیز اضافه کنید.
  3. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا جوشیده، کمی غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.
  4. کره را از یخچال در آورده، با چنگال روی سطح کرم بمالید تا روی کرم خشک نشود و بگذارید سرد شود.
  5. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
  6. پوره شاه توت را به کرم سرد شده اضافه کرده، هم برنید.
  7. خامه فرم گرفته را به آرامی و به وسیله لیسک به حالت دورانی با مواد مخلوط کنید.
  8. مواد را در گیلاس های تک نفره بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. هنگام سرو روی پودینگ را با خامه و آلبالو تزیین کنید.
  9. پودینگ شاه توتو به مدت 12 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.
    تصویر
منبع :ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها