ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷ - 31 July 2020
پودینگ ها به دسر هایی گفته می شود که در ترکیبات آنها از آرد های مختلف یا انواع نشاسته استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه پودینگ آلبالو

زمان آماده سازی اینپودینگ 30 دقیقه بوده و

زمان پخت آن 12-10 دقیقه است و قابلیت فریز ندارد.

برای 6-5 نفر کافی است.

آلبالو750 گرم
نشاسته ذرت30 گرم (1/4 پیمانه)
شکر200 گرم (1 پیمانه)
آرد40 گرم (4 قاشق سوپخوری)
شیر500 میلی لیتر (2 پیمانه)
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیل1/8 قاشق مربا خوری

مواد لازم برای تزیین

خامه فرم گرفته75 گرم (1/2 پیمانه)
آلبالوبه مقدار لازم

مراحل آماده سازی و طبخ پودینگ آلبالو

  1. هسته آلبالو ها را در آورده، با مخلوط کن به صورت پوره در آورید و از صافی رد کنید تا پانصد میلی لیتر (دو پیمانه) پوره آلبالو به دست آید.
  2. نشاسته ذرت و نصف شکر را با هم مخلوط کرده، پوره آلبالو را اضافه کنید و روی حرارت ملایم، قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
  3. مواد را از روی حرارت بردارید و با همزن برقی سی ثانیه هم بزنید.
  4. باقی مانده شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و شیر سرد و زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
  5. مواد را روی حرارت ملایم، مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.
  6. مواد را از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی سی ثانیه هم بزنید.
  7. داخل گیلاس های پایه دار، نصف پودینگ آلبالو را بریزید و 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
  8. روی پودینگ آلبالو، پودینگ وانیلی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا بسته شود و باقیمانده پودینگ آلبالو را روی پودینگ وانیلی ریخته، مواد را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
  9. موقع سرو، روی آن را با خامه فرم گرفته و آلبالوی تازه تزیین نمایید.
  10. پودینگ آلبالو به مدت 12 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.
    تصویر

پیشنهاد سرآشپز

در صورتی که می خواهید پودینگ را بیش از پنج تا شش ساعت نگه دارید، بهتر است به هر قسمت از پودینگ سفید و آلبالویی، یک قاشق سوپخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید(کره از خشک شدن پودینگ جلوگیری خواهد کرد).

می توانید در تابستان، هسته آلبالو ها را در آورید و در فریزر قرار دهید و در فصل های مختلف سال از آلبالوی منجمد به جای آلبالوی تازه استفاده کنی

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها