ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱ - 31 July 2020
انواع تیرامیسو به خاطر طرز پخت آسان، طعم مطلوب و دلنشین ونیز شکل ظاهری زیبا، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو دو رنگ

شکلات تیره280 گرم
پودر کاکائو6 گرم (1قاشق غذاخوری)
پنیر ماسکارپونه250 گرم (1 پیمانه)
پودر شکر75 گرم (1/2 پیمانه)
خامه شیرین شده150 گرم (1/2 پیمانه)
نسکافه8 گرم (2 قاشق غذاخوری)
آب15 میلی لیتر (1 قاشق غذاخوری)
بیسکویت ساده25 عدد
بیسکویت شکلاتی25 عدد

مراحل آماده سازی و طبخ تیرامیسو دو رنگ

  1. کف و دیواره های دو قالب مستطیل به ابعاد (6*19*6)سانتی متر را با پلاستیک بپوشانید.
  2. شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا نرم شود و پودر کاکائو را نیز به شکلات اضافه کرده، هم بزنید و از روی بخار بردارید.
  3. پنیر و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
  4. شکلات و پنیر را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا مواد نیمه گرم شود.
  5. خامه را بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط شکلات و پنیر، اضافه کرده، هم بزنید.
  6. نسکافه را داخل یک قاشق سوپخوری آب گرم حل کرده، به مواد اضافه کنید.
  7. سه تا چهار قاشق سوپخوری از مواد را کف قالب بریزید وپخش کنید تا کف قالب را بپوشاند.
  8. کمی از مواد را روی بیسکویت ها بمالید.
  9. بیسکویت های ساده و شکلاتی را، یک در میان، کنار هم بچینید تا قالب پر شود.
  10. اطراف بیسکویت ها را نیز کرم بزنید و به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
  11. به کمک پلاستیک دسر را از قالب جدا کنید و به صورت اریب برش دهید.
  12. تیرامیسو به مدت 24 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.
    تصویر

پیشنهاد سر آشپز

در دستور فوق می توانید به جای پنیر ماسکارپونه از پنیر خامه ای نیز به همان میزان استفاده کنید.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها