ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۴ - 31 July 2020
تیرامیسو ها دسر های ایتالیایی هستندکه در تهیه آنها از پنیر استفاده می شود. بدیهی است که طعم و مزه ی پنیر در انواع تیرامیسو نقش اساسی دارد.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو فندقی با نارگیل

بیسکویت ساده130 گرم (1 بسته)
فندق، خردشده50 گرم (1/2 پیمانه)
پودر نارگیل45 گرم (1/2 پیمانه)
آرد70 گرم (1/2 پیمانه)
پودر کاکائو6 گرم (1 قاشق سوپخوری)
شکر130 گرم (2/3 پیمانه)
شیر500 میلی لیتر (2 پیمانه)
نسکافه4 گرم (1 قاشق غذاخوری)
پنیر خامه‌ای125 گرم (1/2 پیمانه)

مراحل آماده سازی و طبختیرامیسو فندقی با نارگیل

  1. بیسکوئیت را خرد کنید.
  2. بیسکوئیت، فندق خردشده و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
  3. برای تهیه کرم، آرد را با پودر کاکائو اضافه کرده، مخلوط کنید.
  4. شکر را به آرد و پودر کاکائو اضافه کرده، مخلوط کنید.
  5. شیر سرد و نسکافه را با هم مخلوط کنید.
  6. مخلوط شیر و نسکافه را به آرد اضافه کرده، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.
  7. پنیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
  8. کرم گرم را روی پنیر بریزید و مخلوط کنید تا پنیر آب شود.
  9. داخل ظرفی، نیمی از مخلوط بیسکوئیت، فندق و نارگیل را بریزید و روی آن کرم را ریخته، با قاشق پخش کنید تا روی مواد را بپوشاند.
  10. باقیمانده مخلوط بیسکوئیت، فندق و نارگیل را روی کرم بریزید.
  11. تیرامیسو را داخل یخچال قرار دهید و پس از دو تا سه ساعت سرو کنید.
  12. تیرامیسو به مدت دوازده ساعت در یخچال قابل نگهداری است.
    تصویر

پیشنهاد سر آشپز

در صورت تمایل، فندق و نارگیل را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بو داده شود.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها