ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۷ - 31 July 2020
یه دسر عالی و خوشمزه و جدید که می تونید به صورت کاسه های تکی هم آماده کنید و در سفره های میهمانی و افطار سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر شیربرنج و شله‌زرد

دستور تهیه شیر برنج قالبی دقیقا مثل دستوری هست که در قسمت تهیه شیربرنج قالبی با مربا ارائه شده است و می تونید از همون قسمت تهیه کنید.

دستور تهیه شله‌زرد هم مطابق با دستور سایت در قسمت طرز تهیه شله زرد می باشد .

شله‌زردمطابق  با 1/3 مواد
بادام پوست‌گرفته30 عدد برای تزیین
خلال پسته30 گرم برای تزیین
پودر نارگیل30 گرم
پودر دارچین15 گرم برای تزیین

مراحل آماده سازی دسر شیربرنج و شله‌زرد

  1. شیر برنج را مطابق دستور تهیه کرده و بعد از کمی خنک شدن داخل قالب کمربندی بریزید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
  2. شله‌زرد را مطابق دستور سایت با 1/3 مواد تهیه کرده و در اواخر طبخ یک قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین را در 1/4 لیوان آب حل کرده و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود؛ سپس به شله‌زرد اضافه کنید.
  3.  پس از نیم‌گرم شدن شله‌زرد، آن را به تدریج روی شیر برنج بریزید و به مدت 7-6 ساعت در یخچال قرار دهید.
  4.  لبه‌های قالب را به آرامی جدا کرده و دیواره‌های قالب را جدا کنید.
  5. روی دسر آماده‌شده را با بادام، پودر نارگیل، دارچین و خلال پسته تزیین کنید.
    تصویر
     منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها