ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۰ - 31 July 2020
قیساوا خرما با گردو یک خوراک بی نظیر و خوشمزه برای صبحانه های فصول سرد می باشد. قیسی خرما را در استان های مختلف ایران نظیر استان آذربایجان شرقی و دیگر استان های شمالی با دستور پخت های مختلفی درست می کنند.

مواد لازم برای تهیه قیساوای خرما

زمان آماده سازی برای قیساوای خرما 20-15 دقیقه بوده و

زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است و

برای 10-8 نفر کافی است.

خرما40-50 عدد
گردو10-15 عدد
تخم مرغ2 عدد
شیر15 میلی لیتر (1 قاشق سوپخوری)
گردوی خرد شده60 گرم (1/2 پیمانه)
کره60 گرم (1/4 پیمانه)

مواد لازم برای تزیین قیساوای خرما

گردوی خرد شده60 گرم (1/2 پیمانه)
پسته خرد شده60 گرم (1/2 پیمانه)
دارچین6 گرم (1 قاشق سوپخوری)

مراحل آماده سازی و طبخ قیساوای خرما

  1. ابتدا خرما ها را بشویید.
  2. هسته خرما ها را در آورده و به جای هسته، 1/4 گردو داخل خرما قرار دهید.
  3. فر را روی 350 درجه فارنهایتیا 180 درجه سانتی گرادروشن کنید تا گرم شود.
  4. خرما ها را کنار هم در ظرف نسوز بچینید.
  5. یک عدد تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید و روی خرما ها بریزید.
  6. فاصله بین خرما ها را با گردوی خرد شده پر کنید.
  7. مواد آماده را در طبقه وسط فر قرار دهید و پس از 10 دقیقه آن را از فر خارج کنید و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را با چنگال هم زده، روی مواد بریزید.
  8. مواد را دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ روی آن نیز ببندد
  9. قیساوا را از فر در آورید و کره ی آب شده را روی آن بریزید.
  10. روی قیساوا را با گردو، پسته و دارچین تزیین کنید.
    تصویر

نکات ویژه

قیساوای خرما را بدون تخم مرغ نیز می توان آماده کردکه در این صورت باید خرما ها را با کمی آب بپزید و کره را به آن اضافه کنید و داخل کره، تفت دهید و هنگام سرو، روی قیساوا را با گردو، بادام یا پسته خرد شده، تزیین کنید.

پیشنهاد سرآشپز

بهتر است بادامی را که برای تزیین استفاده می کنید، روی حرارت تفت دهید تا بو داده شود. همچنین می توانید بادام را با یک قاشق سوپخوری کره، روی حرارت قرار دهید تا زعفرانی شود.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها