ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴ - 31 July 2020
شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر و برنج و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل یا گلاب، مفید است.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج

زمان آماده سازی آن 10 دقیقه بوده و

زمان پخت 30 دقیقه است و

برای 5-4 نفر کافی است.

برنج100 گرم (1/2 پیمانه)
آب375 میلی لیتر (1 و 1/2 پیمانه )
شیر پر چرب1 لیتر (4 پیمانه)
گلاب30 میلی لیتر(2 قاشق سوپخوری)
شاهسپرغم30 میلی لیتر(2 قاشق سوپخوری)
خامه در صورت کم چرب بودن شیر125 گرم (1/2 پیمانه)
مربا یا شربت برای سروبه میزان لازم

مراحل آماده سازی و طبخ شیر برنج

  1. برنج معطر (غیر دودی) را به مدت سه تا چهار ساعت با آب خیس کنید.
  2. برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود.
  3. شیر را به تدریج(هر دفعه یک پیمانه) به برنج اضافه کنید و هر چند یکبار، شیر برنج را هم بزنید.
  4. بعد از پخت کامل برنج و لعاب انداختن آن، گلاب و عرق شاهسپرغم را اضافه کنید.
  5. در صورت کم چرب بودن شیر، در مرحله پایانی پخت، خامه را با شیر برنج مخلوط کنید؛ برای این کار خامه را با دو یا سه قاشق شیربرنج مخلوط کرده ، پس از گرم شدن خامه، به مواد اضافه کنید.
  6. شیر برنج گرم را در ظرفی مناسب بریزید و پس از سرد شدن با مربا یا شربت سرو کنید(شیر برنج را می توانید به صورت گرم نیز سرو کنید).
  7. شیر برنج به مدت 24 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.

نکات ویژه

به مدت زمان خیساندن برنج در زمان آماده سازی شیر برنج محاسبه نشده است.هنگام پخت شیر برنج، بهتر است از برنج معطر و ایرانی استفاده کنید.

پیشنهاد سر آشپز

اضافه کردن عرق شاهسپرغم و گلاب به شیر برنج، به علاقه افراد بستگس دارد ، بنابراین می توان یکی از آنها را اضافه کرده یا به جای هر دو از 1/4 قاشق مربا خوری وانیل استفاده کرد.

شیر برنج را می توانید با انواع مربا یا شربت (گل محمدی، آلبالو، بالنگ و .....) سرو کنید.

در صورت دلخواه، به مواد شیر برنج یک قاشق سوپخوری کره آب کرده اضافه کنید؛ این کار باعث می شود که شیر برنج مدت زمان بیشتری قابل نگهداری باشد و روی آن ترک نخورد.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها