ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱ - 31 July 2020
مسقطی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایران است که به عنوان بخشی از فرهنگ مردم در آداب و رسوم مهمان‌نوازی جایگاه ویژه‌ای دارد. در سفره های ماه مبارک رمضان نیز به عنوان دسر از آن استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه مسقطی کاسه ای

زمان آماده سازی آن 10 دقیقه بوده و

زمان پخت 10-8 دقیقه است و

برای 5-4 نفر کافی است.

نشاسته درشت150 گرم(1 پیمانه)
آب1 و 1/2 لیتر(6 پیمانه)
شکر200 گرم(1 پیمانه)
خلال بادام55 گرم(1/2 پیمانه)
گلاب60 میلی لیتر(1/4 پیمانه)
روغن حیوانی یا کره60 گرم(1/4 پیمانه)

مراحل آماده سازی و طبخ مسقطی کاسه ای

  1. نشاسته را در آب حل کرده، بعد از 5 دقیقه از صافی رد کنید.
  2. نشاسته حل شده در آب را در ظرف تفلون یا شیشه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مایه بجوشد.
  3. شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شده، مایه غلیظ شود.
  4. خلال بادام را بشویید و با گلاب به مواد اضافه کنید.
  5. روغن حیوانی یا کره را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود؛ سپس به مواد اضافه کنید.
  6. مسقطی را هم بزنید تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.
  7. مسقطی را در ظرف های کوچک بریزید و پس از سرد شدن، روی مسقطی ها را با خلال پسته و خلال بادام بو داده، تزیین کنید.
  8. مسقطی کاسه ای، به مدت 24 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.
    تصویر

نکات ویژه

اگر در موادی که در تهیه مسقطی کاسه ای به کار می برید، یک دوم پیمانه به نشاسته آن اضافه کنید و بگذارید مواد تا حدی بجوشد که غلیظ شود(به طوری که خط قاشق، روی مایه محو نشود) مسقطی لقمه ای بدست می آید؛ مسقطی گرم را در دیس ریخته و پس از سرد شدن برش دهید.

تصویر

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه پس از اضافه کردن روغن، دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده غلیظ به مسقطی اضافه کنید.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها