ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱ - 31 July 2020
“سالاد سزار” از سالاد های بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی هست که طعم خاص و عالی داره. این سالاد رو میشه به عنوان یک وعده سبک و عالی و کم کالری استفاده کرد.

روش (1)

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

کاهو شسته شدهیک بوته
نان تست یا باگتبه مقدار دلخواه
روغن زیتونبه مقدار دلخواه
آبلیمو ترشتازها عدد

طرز تهیه سالاد سزار

  1. سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که در بسیاری از رستوران ها و مهمانی ها سرو میشود.
  2. برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون روی نانها را چرب کنید .
  3. نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
  4. البته برای سوخاری کردن نان ها می توانید از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.
  5. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.
  6. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
  7. این سالاد را می توانید با میگوی کبابی نیز میل کنید.
    تصویر

روش (2)

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

کاهوبه میزان لازم
نان سیر بدون گلوتن کاله۲-۳ عدد
فیله مرغ۲ عدد
پنیر پارمزان1/4 پیمانه

طرز تهیه سالاد سزار

  1. قسمت‌های تازه و سالم کاهو را جدا کرده و دقایقی با نمک بخیسانید. دقت کنید که قسمت‌های خیلی سبز کاهو و قسمت‌های پلاسیده را جدا کنید زیرا قسمت‌های سبز در سالاد آب به خودشان جذب می‌کنند. بعد از شستن، داخل سبد بگذارید تا کاملا خشک شود.
  2. دو یا سه عدد فیله مرغ را با پیاز داغ و ادویه آب پز کنید.(می‌توانیدفیله را سرخ هم بکنید اما آب پز سالم‌تر است.)
  3. دو عدد نانتست بدون گلوتنکاله را ریز ریز به صورت مربعی کنید. یک ماهیتابه بردارید و کف آن سیر رنده شده، کمی پودر سیر و روغن زیتون بریزید و بعد از گرم شدن نان‌های بدون گلوتن را داخل ماهیتابه بریزید و یک تا دو دقیقه تفت بدهید.
  4. فیله مرغ و کاهو را هرچقدر می‌خواهید ریز ریز کنید و با نان و سس به میزان دلخواه مخلوط کنید. روی آن پودر پنیر پارمزان بریزید و این سالاد خوشمزه و ساده را میل کنید!

توجه داشته باشید که پنیر پارمزان جز پنیرهای بسیار چرب محسوب می‌شود و اگر می‌خواهید سالادتان کم کالری باشد یک قاشق چایخوری پنیر برای شما کافی است. این دستور کلاسیک تهیه سالاد سزار است اما بر حسب ذائقه‌تان می‌توانید مواد دیگری را نیز به آن اضافه کنید. مثلا زیتون سیاه خورد شده بدون هسته یا چند پر ریحان و گوجه گیلاسی هم ترکیب مناسبی با این سالاد است. گاهی به جای پنیر پارمزان در سالاد سزار پنیر هالومی یا همان پنیر کبابی اضافه می‌کنند. این سالاد برای افراد گیاهخوار هم سالاد بسیار مناسبی است. اگر گیاهخوار هستید می‌توانید بدون مرغ آن را میل کنید.

تصویر

منبع :ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها