ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶ - 31 July 2020
سالاد اسفناج یکی از سالاد های خوشمزه می باشد که مواد اصلی آن ، اسفناج ، انار و گردو می باشد.

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناجبا انار

برای 4 نفر

اسفناجنیم کیلو
انار دون شدهنصف لیوان
گردونصف لیوان
رب انار ملس۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

مراحل تهیه سالاد اسفناج با انار

  1. برای تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و حرفه ای بهتر است از جوانه های اسفناج یعنی همون بیبی اسفناج استفاده کنید. برای شروع اسفناج ها را شسته و روی دستمال آشپزخانه پهن کنید. تا خشک شدن کامل اسفناج ها.
  2. انار را دون می کنیم و پرتقال را پوست گرفته و به قطعات متوسط تقسیم می کنیم یعنی اگر پره پرتقال تون درشت باشه به سه قسمت و اگر ریز باشد به دو قسمت تقسیم کنید.
  3. سپس اسفناج های خشک شده را در ظرف سرو خود بریزید و لابه لاش از مخلوط انار و پرتقال استفاده کنید. به جای پرتقال می توانید از توت فرنگی هم استفاده کنید البته من برای جذابیت بیشتر از هر دو استفاده کردم که این مورد کاملا ختیاری است.
  4. در لایه آخر روی اسفناج گردوها را هم بریزید.
  5. برای تهیه سس سالاد مون ، مواد باقی مانده یعنی رب انار ، سرکه بالزامیک و روغن زیتون را درون یک کاسه می ریزیم و کمی هم نمک و فلفل و ادویه های دیگر در صورت تمایل داشتن اضافه می کنیم و مواد سس را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شد.
  6. در مرحله آخر سس را روی سالاد می ریزیم تا هم زیبایی سالاد بیشتر شود و هم طعم بهتری به آن بدهد. اکنون سالاد اسفناج شما آماده سرو است.
    تصویر

نکته

در برخی دستورات تهیه سالاد اسفناج از پنیر فتا هم استفاده می شود که من به شخصه توصیه نمی کنم چون برای جذب بهتر آهن غذاها بهتر است همراهش مواد داری کلسیم دار مصرف نشود.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها