ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۸ - 31 July 2020
کلم بروکسل طعم بسیار خوبیبه غذا می دهد و با ظاهر زیبا و رنگ جذابی که دارد، بشقاب مکمل بسیار خوبی برای انواع غذاها می باشد.

مواد لازم برای تهیه کلم بروکسل برشته

کلم بروکسل1 کیلو گرم
روغن زیتون1/4 پیمانه
سیر کوبیده شده4 حبه
سرکه سفید1 پیمانه
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
تصویر

مراحل آماده سازی و طبخ کلم بروکسل برشته

  1. برای آماده کردن کلم ها، ساقۀ ته آنها را می گیریم. دو الی سه برگ رویی هر یک از آنها را می گیریم و هر کدام را از وسط نصف می کنیم.
  2. نیمی ازروغن زیتونرا داخل یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. سیر را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، مقداری از کلم ها را که به ته تابه می رسند در آن می ریزیم و می گذاریم تا یک طرف آنها کاملاً سرخ شده و طلائی – قهوه ای شود. سپس نیمی از سرکه را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا کلم ها کاملاً بپزند.
  3. نیم دیگر کلم ها را نیز می پزیم و آنها را داخل ظرف مناسب سرو می گذاریم و روی آن را با نمک وفلفلمزه دار کرده و روی آن کمی روغن زیتون می ریزیم و آنها را داغ سرو می کنیم.
    تصویر
منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها