ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۶ - 31 July 2020
حبوبات دارای خواص و فواید زیادی هستند و مصرف آنهادر صورتیکه خوب پخت شده باشند به همه به خصوص کودکان توصیه می شود، نکته ی حائز اهمیت این است که از این حبوبات در تهیه سالادهای مختلف هم میتوانیم استفاده کنیم سالادها به دلیل سبک بودن و طعم خوبی که دارند شاید خیلی بیشتر از خورش ها مورد مصرف قرار گیرند .

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیاقرمز

برای 4-3 نفر، غذای اصلی و برای 7-6 نفر، پیش غذا

لوبیاقرمز(لوبیا چیتی)1 پیمانه
نمکبه میزان لازم
سیب زمینی600 گرم
تخم مرغ3 عدد
کرفس1 دسته کوچک
هویج1 عدد
سس مایونز1 پیمانه
خامه1/4 پیمانه
فلفل سیاه1/4 قاشق مرباخوری
سس خردل1 قاشق مرباخوری
سرکه1 قاشق سوپخوری
پیازچه، خرد شده1/2 پیمانه

مراحل تهیه سالاد لوبیاقرمز

  1. لوبیاقرمز یا لوبیاچیتی را از روز قبل خیس کنید. آب روی آن را دور ریخته، دوباره آب اضافه کنید و در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود. اواخر پخت، نمک را بیافزایید(از کنسرو لوبیا هم می توانید استفاده کنید).
  2. سیب زمینی ها را بشویید و به همراه تخم مرغ ها، با مقداری آب روی حرارت متوسط بپزید.سپس پوست آنها را بکنید و پس از سرد شدن، چهارگوش خرد کنید.
  3. برگهای تازه کرفس و ساقه نرم و زرد آن را چهار گوش خرد کنید تا 1 پیمانه شود.
  4. هویج را پخته، چهارگوش کنید.
  5. سس مایونز، خامه، سس خردل، سرکه، نمک وفلفل را با هم مخلوط نمایید.
  6. سیب زمینی خرد شده را با سس مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. لوبیاقرمز، تخم مرغ، کرفس، هویج و پیازچه را با سیب زمینی مخلوط کنید.
  8. سالاد را در ظرف مناسبی ریخته، سرو نمایید.

منبع:ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها