ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶ - 02 August 2020
یکی دیگه از دستور های مخصوص شکلات، شکلات اسلایسی هست امیدوارم با تهیه و خوردن این شکلات های خوشمزه روزهای شیرین و خوشمزه رو تجربه کنید .

مواد لازم برای تهیه مواد میانی شکلات اسلایسی

شیر عسل200 گرم
کره100 گرم
شکلات سفید50 گرم
گردو60 گرم
کشمش60 گرم
بیسکویت پتی‌بور160 گرم

مواد لازم برای تهیه رویه ی شکلات اسلایسی

شکلات سفید120 گرم
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
شکلات قهوه‌ای100 گرم

مراحل تهیه شکلات اسلایسی

  1. بیسکویت را خرد نموده و داخل ظرف بریزید.
  2. گردو خردشده و کشمش را با بیسکویت مخلوط کنید.
  3. کره را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
  4. شیر عسل را اضافه کرده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید؛ سپس مواد را به بیسکویت اضافه کنید.
  5. شکلات سفید را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود؛ به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  6. داخل قالب به ابعاد 18×12 سانتی‌متر را با فویل آلومینیوم بپوشانید، طوریکه فویل از دو طرف آویزان بماند.
  7. مواد را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.
  8. روی قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  9. شکلات را از یخچال درآورید و بگذارید به مدت یک ساعت در دمای محیط بماند.
  10. برای تهیه مواد رویی، شکلات سفید را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود. روغن مایع را اضافه کنید تا شکلات نرم و روان شود. سپس روی شکلات آماده را با شکلات سفید بپوشانید.
  11. شکلات را به اندازه 3×3 برش دهید.
  12. شکلات قهوه‌ای را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود و بعد از کمی خنک شدن، داخل قیف با سر ماسوره حروف ریخته و به صورت دلخواه روی شکلات سفید تزیین کنید.
تصویر

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها