ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۰ - 02 August 2020
یکی از شکلات های پر طرفدار و خوشمزه شکلات روشر فندقی هست؛ و چه بهتر این که بتونیم این شکلات خوشمزه و مفید رو به صورت تازه با مواد اولیه ی تازه تو خونه هامون برای کوچولوها و خودمون تهیه کنیم.

مواد لازم برای تهیه شکلات روشر فندقی

شکلات تلخ30 گرم
شکلات شیری70 گرم
پودر قهوه فوری1 قاشق مرباخوری
آب1 قاشق مرباخوری
کره فندق150 گرم
پودر شکر35 گرم
بیسکویت اورئو90 گرم
شکلات تیره150 گرم
فندق، بدون پوست خردشده30 گرم

مراحل تهیه شکلات روشر فندقی

  1. شکلات تیره و شیری را داخل کاسه‌ای ریخته، روی بخار آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شود.
  2. کره فندق، قهوه حل‌شده در آب و پودرشکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. کرم بین بیسکویت اورئو را جدا کرده و از بیسکویت آن 90 گرم جدا کنید. سپس بیسکویت‌ها را کاملاً ریز خرد کنید.
  4. بیسکویت خردشده را به تدریج به مخلوط شکلات اضافه کرده و مخلوط کنید (ممکن است فقط 3/2 از بیسکویت مصرف شود). سپس شکلات را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  5. 150 گرم شکلات تیره را روی بخار آب ذوب کنید. سپس فندق خردشده را اضافه کنید.
  6. از شکلات، گلوله‌هایی به وزن 15 گرم جدا کرده، در دست گرد کنید و داخل شکلات بغلطانید تا دور تا دور آن به شکلات و فندق آغشته شود.
  7. سپس شکلات ها را روی کاغذ روغنی چیده و بگذارید در دمای محیط بسته شوند.
تصویر

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها