ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳ - 02 August 2020
یکی دیگه از شکلات های خانگی و خوشمزه برای خودمون وکوچولو هامون شکلات پاستیلی میتونه باشه.

مواد لازم برای تهیه شکلات پاستیلی

شیر30 میلی‌لیتر
خامه100 گرم
شکر50 گرم
شیر عسلی50 گرم
شکلات تلخ رنده‌ شده250 گرم
پودر گردو60 گرم
پودر بیسکویت شکلاتی80 گرم
شکلات تلخ300 گرم
پاستیل روبانی200 گرم

مراحل آماده سازی شکلات پاستیلی

  1. سینی 20×15 را با فویل بپوشانید و چرب کنید.
  2. شیر، خامه، شکر و شیرعسلی را روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک دقیقه بجوشد.
  3. شکلات را اضافه کرده، پس از آب شدن شکلات، مواد را از روی حرارت برداشته، پودر گردو را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. پودر بیسکویت را به تدریج اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید.
  5. مواد را بلافاصله در قالب ریخته و روی آن را با قاشق صاف کنید. قالب را با فویل پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. شکلات را به کمک فویل از قالب درآورده و به اندازه و شکل دلخواه برش دهید. دوباره داخل یخچال قرار دهید تا به مدت 12 ساعت بماند.
  7. شکلات را روی بخار آب قرار دهید تا نرم و روان شود.
  8. شکلات‌های برش‌ داده‌شده را با شکلات آب‌شده پوشش دهید و روی آن پاستیل بگذارید.

منبع :ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها