ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۴ - 02 August 2020
از امروز تصمیم گرفتم طرز تهیه شکلات با انواع طعم و رنگ رو براتون آموزش بدم، چرا که شکلات یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین خوراکی های روی زمینه.

مواد لازم برای تهیه شکلات فندقی با شیر عسل

شکر50 گرم
پودر کاکائو2 قاشق سوپ‌خوری
شیر70 میلی‌لیتر
خامه40 میلی‌لیتر
شکلات شیری، رنده‌شده250 گرم
شیرعسل50 گرم
فندق، پودرشده40 گرم
بیسکویت پتی‌بور، خردشده30 عدد
شکلات تلخ300 گرم
ترافلبرای تزیین

مراحل تهیهشکلات فندقی با شیر عسل

  1. سینی 22×16 سانتی‌متر را با فویل آلومینیوم پوشانده و چرب کنید.
  2. شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید. شیر و خامه را افزوده، روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
  3. شکلات شیری رنده‌شده و شیرعسلی را اضافه کرده، پس از آب شدن شکلات، از روی حرارت بردارید و پودر فندق و بیسکویت را اضافه کنید.
  4. مواد را در سینی ریخته، روی آن را صاف کنید و به مدت 3-2 ساعت در فریزر قرار دهید.
  5. به کمک فویل، شکلات را از قالب جدا کرده و به اندازه دلخواه برش بزنید.
  6. شکلات تلخ را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. روی برش‌های شکلات را با شکلات تیره و شیری تزیین کنید و روی آن ترافل بپاشید.
تصویر

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها