ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۶ - 02 August 2020
یه کیک خیلی خوشمزه به همراه گردو و سس شکلات برای طرفداران شکلات.

مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی-گردویی به همراه سس شکلات

آرد الک شده1 و 1/3 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شکر قهوه ای1/4 پیمانه
شکر3/4 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
کره آب شده60 گرم
گردو درشت خرد شده2 پیمانه
پودر کاکائو1/2 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
وانیل1/2 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای گاناش یا سس شکلات

شکلات100 گرم
خامه1/3 پیمانه

مراحل آماده کردن کیک کاکائویی-گردویی به همراه سس شکلات

  1. فر را در دمای 170 درجه روشن کنید تا گرم شود.
  2. قالب لوف متوسطی را با کره چرب کرده و آرد بپاشید.
  3. آرد، بکینگ پودر و وانیل را با هم نخلوط کرده و الک کنید.تخم مرغ و شکر ها را 4-3 دقیقه با دور تند هم بزنید.
  4. شیر و کره را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  5. مواد خشک را نیز اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید در حدی که مخلوط شوند. گردو ها را نیز اضافه کرده و با لیسک به آرامی زیر و رو کنید.
  6. سپس داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر قرار دهید.
  7. 20 دقیقه اول اصلاً در فر را باز نکنید.
  8. وقتی بوی کیک به مشامتون رسید و سیخ چوبی هم تمیز از کیک بیرون اومد، کیک رو از فر خارج کنید و نذارید که زیاد بپزه و خشک بشه.
  9. برای تهیه گاناش خامه را به نقطه ی جوش برسونین بعد تکه های شکلات را اضافه کنید.
  10. البته از روی حرارت بردارید وبعد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب به خورد هم بروند.
  11. کیک رو نیم ساعت بعد از قالب در بیارید و گاناش رو هم بعد اینکه یکم سرد شد و سفت تر شد به روی کیک بدین و بعد از کمی استراحت آماده سرو هست.

تصویر

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها