ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸ - 02 August 2020
کیکی خوشمزه که من به محض اینکه آمادش کردم حتی 1 تکه هم نموند.

مواد لازم برای تهیه کیک چای

آرد سفید یا آرد مخصوص کیک پزییک و نیم پیمانه
پودر کاکائو3 قاشق غذا خوری
چای ولرم1 پیمانه
شکر1 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
روغن مایع1/2 پیمانه
تخم مرغ4 عدد

مراحل آماده سازی و طبخ

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
  3. ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را در 2 دقیقه با دور تند بزنید.
  4. شکر را نیز به مواد اضافه کرده و 4 دقیقه با دور تند بزنید و بعد چای ولرم را ریخته و 2 دقیقه با دور تند بزنید و سپس روغن را ریخته و 10 ثانیه با دور تند بزنید.
  5. در آخر مواد خشک یعنی آرد و ... را طی 3 مرحله و در هر مرحله با دور کند هم بزنید.
  6. کف قالب را با آرد و روغن پوشش دهید و مواد را در داخل قالب بریزید.
  7. قالب را در فر گذاشته و به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید.
  8. بعد از پخت کیک را با سس گناشی که در زیر دستور آن آمده است میل بفرمایید.

سس گاناش

مواد لازم برای تهیه سس گاناش

شکلات تخته ای تلخ یا شیرین100 گرم
خامه صبحانه1 پاکت 200 گرمی

طرز تهیه ی سس گاناش

ابتدا شکلات را بن ماری کرده و بعد خامه را اضافه کرده و اگر سس کمی سفت بود به آن مقداری شیر اضافه کنید. کامل هم بزنید تا مایع صاف و یکدست شود.

مزه ی آن را تست کرده و باتوجه به ذائقه ی خودتون می تونید به آن کمی عسل یا پودر قند اضافه کنید.

تصویر

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها