ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۹ - 02 August 2020
این کیک بافت بسیار نرم و پوک و خوشزه ای داره. پیشنهاد می کنم حتماً امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی

روغن مایع1 پیمانه
شکر ریز (پودر قند)1 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
پودر کاکائو1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید1 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیلمقداری(نصف قاشق چایخوری)
نسکافهدر صورت تمایل(1 قاشق سوپخوری)

مراحل آماده سازی و طبخ کیک خیسشکلاتی

  1. ابتدا شیر و شکر را با همزن چند دقیقه هم می زنیم تا شکر کاملاً با شیر حل شود.
  2. بعد پودر کاکائو، نسکافه و روغن مایع را اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا سس لطیف و یکدستی آماده شود.
  3. تقریباً 8 قاشق غذاخوری از سس را کنار می گذاریم.
  4. حالا تخم مرغ ها را با وانیل به بقیه ی سس شکلاتی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
  5. آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم(اگر بیش از حد هم بزنید کیک پف خوبی نخواهد داشت).
  6. مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه که از قبل گرم شده قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه آماده می شود.
  7. بعد از 30 دقیقه با سیخ چوبی چک کنید و اگر مغز پخت شده از فرخارج کنید.
  8. نباید زیاد در فر بماند چون خشک می شود.
  9. پس از خارج کردن در همان زمان که کیک کاملاً داغ هست سس شکلاتی که قبلاًجدا کردین را به کیک اضافه کنید.
تصویر

منبع :ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها