ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۲ - 02 August 2020
هیچ کس از خواص اسفناجبی اطلاع نیست و میدانید که باید این سبزی مقوی را که حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است در برنامه غذایی خود بگنجانید. شاید تعجب کنید اما آش و بورانی تنها غذاهایی نیستند که میشود با اسفناج درست کرد. کیک و کاپ کیک اسفناج هم هست.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک اسفناج

تخم مرغ2 عدد
شکر1 پیمانه
اسفناج1 دسته کوچک
بیکینگ پودر2 و 1/2 قاشق چایخوری
وانیلکمی(1/4 قاشق مربا خوری)
آرد2 پیمانه
شکلات تلخ200 گرم
شیر1/4 پیمانه
فندق خرد شده2 قاشق غذاخوری
پودر پستهبرای تزیین
شکلات چیپسیبه مقدار دلخواه

مراحل آماده سازی و طبخ کاپ کیک اسفناج

  1. برگ های اسفناج را به خوبی بشویید و آبکش کنید.
  2. سپس همراه نصف لیوان آب داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزیدتا تقریبا یکدست شود.
    تصویر
  3. تخم مرغ و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و آنقدر با همزن بزنید تا رنگش تغییر کند و روشن شود (حدود 5 دقیقه).
  4. سپس روغن و اسفناج میکس شده را بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
  5. آرد و بیکینگ پودر و وانیل را به تدریج روی مواد الک کنید و کمی هم بزنید تا مایه یکدست شود.
  6. کف قالب را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید. جا برای پف کردن کیک در قالب ها بگذارید. کیک را به مدت حدود 40 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.
  7. با خلال دندان تست کنید کیک پخته شده باشد.
    تصویر
  8. در این مدتشکلاتبا تلخی 60% را با 1/4 پیمانه شیر روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. سپس کمی فندق خرد شده به آن اضافه کنید.
    تصویر
  9. وقتی کیک ها آماده و کمی خنک شدند آنها را از قالب خارج کنید.
    تصویر
  10. شکلات را روی آنها بریزید.
    تصویر
  11. روی کاپ کیک اسفناج را با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین کنید. قبل از سرو یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
    تصویر
منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها