ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳ - 02 August 2020
کیک لبو و یا حوای آن از خوردنی های خوش رنگ و زیبای شب یلداست و سنت خیلی خوب و خوشرنگی به حساب می آید.

مواد لازم برای تهیه کیک لبو

لبو300 گرم
پودر هل2 قاشق چایخوری
وانیل1/2 قاشق چایخوری
کره200 گرم
شکر275 گرم
آرد350 گرم
تخم مرغ4 عدد
بكینگ پودر2 قاشق چایخوری

مراحل آماده سازی و طبخ کیک لبو

  1. ابتدا در ظرفی گود، كره و شكر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا كرده و رنگ شان نیز روشن شود.
  2. تخم مرغ ها را یكی یكی به مواد كره اضافه كرده و پس از اضافه كردن هر كدام حدود 30 ثانیه مواد را خوب مخلوط می كنیم تا یكدست شوند.
  3. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه كرده و مخلوط می كنیم.
  4. بكینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه كیک اضافه می کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می كنیم تا یكدست شوند.
  5. این مواد را داخل قالبی گرد به قطر 28 تا 30 سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم.
  6. کیک را در ظرف سرو میریزیم.

تصویر

منبع:ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها