ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۵ - 02 August 2020
کیک لبو جزو کیک هایی است که در فصل زمستان طرفدار زیادی داره، من امروز کیک لبو با پنیر رو که کیکی متفاوت هست رو براتون آموزش خواهم داد.

مواد لازم برای تهیهکیک لبو با پنیر

آرد٢ پیمانه
شکر١۵٠ گرم
کره١٠٠ گرم
تخم مرغ٢ عدد
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
ماست1/2 پیمانه
بادام پرک1/4 پیمانه

موادمیانی کیک

پنیرخامه ای١۵٠ گرم
شکر1/4 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
آرد2 قاشق سوپخوری
لبو(چغندر قرمز پخته شده و خرد شده)1/2 پیمانه

مراحل آماده سازی و پخت کیک لبو با پنیر

  1. ابتدا داخل ظرف مناسبی، آرد را الک کرده و بکینگ پودر را اضافه می کنیم.

  2. سپس کره سرد را ریز خرد می کنیم و به آؤد اضافه می کنیم.با نوک انگشتان کره را به خرد آرد می دهیم تا شبیه خرده نان شود و دو قاشق سوپ خوری از این مواد را کنار می گذاریم.

  3. سپس شکر را نیز افزوده و پس از اضافه کردن ماست و تخم مرغ، مواد را با همزن دستی می زنیم تا مواد خوب باهم مخلوط شوند

  4. برای آماده کردن مواد میانی ابتدا تخم مرغ را با همزن دستی زده سپس پنیر خامه ای و آرددرا اضافه می کنیم.

  5. پس از اینکه خوب مخلوط شدندلبوی نگینی شده را به آن اضافه می کنیم.

  6. داخل قالب گرد را با کاغذ روغنی پوشانده ،مواد کیک را داخل قالب می ریزیم.

  7. وسط موادکیک، مایه آماده شده پنیر و لبو را می ریزیم در آخر دو قاشق سوپ خوری آردی را که با کره مخلوط کرده و کنار گذاشته بودیم را روی مایهلبوپاشیده و سپس مقداری پرک بادام روی کیک می پاشیم.

  8. قالب را در طبقه وسط فر که با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد که از قبل روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا کیک پخته شود.

  9. پس ازخنک شدن کیک را از قالب خارج می کنیم و در ظرف سرو می ریزیم.

نکته

می توانید لبو را به صورت پوره نیز استفاده کنید و اینکه در صورتی که خرد کردید یک قاشق غذا خوری از آب لبو را نیز به مواد میانی بیافزایید.

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها