ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹ - 02 August 2020
یکی از بیکویت های خوشمزه و پر استفاده در تهیه دس های متنوع و تیرامیسو.

مواد لازم برای تهیهبیسکویت تیرامیسو (ژنوار یا لیدی فینگر)

زمان آماده سازی آن 30-20 دقیقه بوده و

زمان پخت 10-8 دقیقه است و قابلیت فریز تا 15 روز را دارد.

تخم مرغ250 گرم (4 عدد)
زرده تخم مرغ50 گرم (2 عدد)
شکر200 گرم (1 پیمانه)
وانیل1/8 قاشق مربا خوری
آرد250 گرم (1و 3/4 پیمانه)
نمکچند پر
بکینگ پودر1/2 قاشق مربا خوری

مراحل آماده سازی و طبخ ژنوار

  1. کف سینی را با کاغذ کاهی بپوشانید.
  2. فر را روی بالاترین درجه از نیم ساعت قبل روشن کنید.
  3. تخم مرغ های کامل، زرده های تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده، روی بخار آب قرار دهید تا گرم شود، سپس اتز روی بخار آب بردارید و بگذارید تا سرد شود.
  4. تخم مرغ های سرد شده را با همزن برقی بزنید.
  5. به زدن تخم مرغ ها ادامه دهید تا حجم آنها دو برابر شود و وانیل را نیز اضافه کنید.
  6. آرد، نمک و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی با هم سریع مخلوط کنید.
  7. مواد را در قیف با سرماسوره ساده بریزید و روی کاغذ کاهی، با فاصله فرم داده، در طبقه بالای فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
    تصویر
منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها