ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۰ - 02 August 2020
برای باز کردن روزه تون در ماه رمضان دنبال یک تنوع و جایگزین برای خرما می گردید و یا یه میان وعده مقوی برای فرزندتون می خوایین، من به شما کلوچه و نان خرمایی را پیشنهاد می کنیم.خرما خواص بسیار زیادی دارد که مصرف اون حتما توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی

خرما12 عدد
آرد1 و1/2 پیمانه
روغن جامد1/4 پیمانه
پودر قند یا شکریک قاشق غذاخوری
بگینگ پودر1 قاشق چای خوری
شیر6 قاشق غذا خوری
هل ساییده شده یا زیره سیاه ساییده شده برای طعم دادن به خمیر1 قاشق غذا خوری
زرده ی تخم مرغ برای رنگ دادن به سطح کلوچه هابه میزان لازم

مراحل آماده سازی و طبخ کلوچه خرمایی

  1. یک ظرف بردارید و روغن و آرد را داخل آن بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد برود. برای این کار حتما لازم نیست از همزن استفاده کنید، هم می توانید از دست برای هم زدن اسفاده کنید هم از قاشق.
  2. حالا بکینگ پودر و پودر شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  3. شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و در همین حال مواد را با هم مخلوط کنید .به مدت 5 دقیقه مواد را ورز دهید تا در هنگام درست کردن کلوچه ها حالت بهتری بگیرند.
  4. در یک کاسه خرما ها را از پوست جدا کرده و هسته ی آن را در بیارید. پودر هل یا زیره سیاه را به آن اضافه کنید .
  5. ظرف را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا خرما ها نرم شوند.
  6. حالا خمیر را به اندازه ی گردو جدا کنید. برای هر یک کلوچه به اندازه ی دو تا گردو خمیر لازمه .
  7. برای درست کردن کلوچه روش های مختلفی برای پیچاندن ان وجود دارد.
  8. مقداری خرما لای خمیر گذاشته و به سلیقه ی خود بپیچید.
  9. زرده ی تخم مرغ را هم زده و با استفاده از قلم مو روی کلوچه ها بزنید. این کار باعث طلایی شدن کلوچه ها می شود.
  10. حالا کلوچه ها را روی سینی بچینید و داخل فری که از قبل گرم شده بوده قرار بدهید.
  11. دمای فر را روی 150 درجه قرار داده و 20 دقیقه صبر کنید تا کلوچه ها اماده شوند.
  12. کلوچه خرمایی شما اماده ی سرو می باشد .

    تصویر

منبع : ساعدنیوز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها