ostovaar.ir

کد خبر : ۱۴۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴ - 02 August 2020
نان خامه ای یکی از شیرینی‌های مورد علاقه همه است. این شیرینی ساده و خوشمزه را می‌توانید در منزل هم تهیه کنید. نان خامه ای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان خامه ای

زمان آماده سازی این شیرینی 15دقیقه بوده و

زمان پخت آن 45دقیقه است و

برای 16 نفر کافی است.

خمیر نان خامه ای

زرده تخم مرغ1 عدد
خامه پر چرب (۳۵ تا ۴۰ درصد)240 میلی‌لیتر
عصاره وانیل1/2 قاشق چایخوری
شکر1 و 1/2 قاشق غذاخوری

مراحل آماده سازی و طبخ شیرینی نان خامه ای

  1. فر را با دمای ۲۱۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید.اگرخمیرشما یخ زده است از شب قبل آن را در یخچال بگذارید تا به تدریج نرم شود. خمیر بنیه را اسکوپ اسکوپ و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. برای این کار می‌توانید از قیف و ماسوره هم استفاده کنید. سایز و شکل آنها بستگی به سلیقه شما دارد. البته اگر می‌خواهید در مرحله آخر خامه رابا قیف داخل نان بریزید بهتر است