ostovaar.ir

کد خبر : ۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳ - 29 November 2018
آش مصطفی اراک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اراکی هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏ ها بوده است.
مواد لازم برای آش مصطفی اراک

برنج : 200 گرم
نخود : 100 گرم
برگ چغندر : 500 گرم
کشک : 150 گرم
پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک، زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش مصطفی اراک

* نخود را که از شب قبل خیس کرده‏اید با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏دهید.
* پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‏ اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
* سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می ‏شود و آن را خیس نموده ‏اید به آش اضافه کنید.
* هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.
* مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد 1 قاشق زردچوبه بعد 1 قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این   کار باعث می‏ شود تا آش شما طعم‏ بهتری داشته باشد.
* کشک در آخر اضافه می ‏شود و شعله را خاموش کنید.
* در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می ‏شود.


نکات تکمیلی در مورد آش مصطفی اراک

* آش مصطفی اراک جزو آش و حلیم میباشد 
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
* آش مصطفی اراک را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . 
* همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: