ostovaar.ir

کد خبر : ۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۳ - 27 December 2018
سوپ آرد ذرت و اسفناج از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که آشپزخانه استوار دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
مواد لازم برای سوپ آرد ذرت و اسفناج

* روغن زیتون : 1/2 پیمانه
* سیر : 3 حبه
* آرد ذرت : 1/2 پیمانه
* پنیر پارمزان : 1/2 پیمانه
* اسفناج : 3 پیمانه 
* نمک : 1 قاشق چای خوری 
* فلفل : به میزان لازم
* لیمو ترش : 1 عدد

روش تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
* به یک دوم پیمانه به علاوه 4 قاشق چای خوری روغن زیتون، نیاز دارید.
* سیر را ریز خرد کنید.
* از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.
* اسفناج را درشت خرد کنید.
* از فلفل آسیاب شده تازه، استفاده کنید.
* لیمو را قاچ کنید.
* یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای 1 دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید وبرای حدود 8 دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).از سوپ به میزان مساوی، در 4 کاسه بریزید. روی هر یک 1 قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ آرد ذرت و اسفناج
* سوپ آرد ذرت و اسفناج جزو سوپ میباشد 
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
* سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . 
* همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: