ostovaar.ir

کد خبر : ۵۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲ - 22 December 2019
این املت اسپانیایی بهتر آن است در فر تهیه کنید اما اگر امکان این کار برایتان مقدور نبود می توانید یک ماهیتابه بکار ببرید.که در صورت اینکار بایستی موقع طبخ املت حتما درب ماهیتابه را ببندید...
مواد لازم املت اسپانیایی
گوجه فرنگی : ۱ عدد
فلفل دلمه ای : ۱/۲ عدد
کره : ۳۰ گرم
قارچ : ۳ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
ژامبون : ۱ ورق
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسپانیایی
1. ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ را خوب بزنید و در صورت امكان چند دقیقه با همزن برقی میكس كنید.قارچ،فلفل دلمه ای،ژامبون و گوجه فرنگی را نگینی خرد كرده و با مقدار كمی كره تفت بدهید.
2. شعله را ملایم كرده و درب ظرف را ببندید تا مواد كمی بپزند.در تابه ای نسبتا مسطح كره را داغ كرده و اجازه دهید دمای آن بالا رود.
3. تخم مرغها را با فلفل مخلوط كرده و داخل تابه بریزید و سریع تابه را بچرخانید تا تخم مرغها در همه سطح پخش شوند.وقتی تخم مرغ كامل در سطح پخش شد مواد را روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید تا املت آماده شود.


نکات املت اسپانیایی
1. توجه داشته باشید كه مواد شما نباید آب داشته باشند اگر گوجه كمی آب انداخته بود حتما آب آن را دور ریخته و بعد ومواد را به تخم مرغ بیفزایید.
2. بهتر است که این املت را در فر تهیه کنید.
3. اضافه كردن 3 عدد زیتون خرد شده سیاه این املت را شكیل تر میكند.
4. زمان تهیه : ۱۵دقیقه
5. زمان پخت : ۱۵دقیقه
6. غذای چند نفر : 2 نفر

تصویر املت اسپانیایی



مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها