ostovaar.ir

کد خبر : ۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۷ - 02 February 2019
آش کشک یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است ؛ شما می توانید طرز تهیه آش کشک با جعفری را همراه با نکات خاص آن در سایت استوار مشاهده کنید.
مواد لازم برای 6 نفر

* پیاز : یک عدد ، خرد شده آش کشک
* سیر : 2 حبه
* گوجه فرنگی : 2 پیمانه ، رنده شده
* فلفل : یک قاشق مرباخوری
* گوشت چرخ کرده : 250 گرم
* پیاز : یک عدد، رنده شه
* رشته آشی : یک پیمانه
* جعفری : 250 گرم، خرد شده
* کشک : یک پیمانه
* نعناع داغ : 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه و دستور پخت آش کشک 

* گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.
* پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.
* بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده و فلفل را بیفزایید.
* قلقلی ها را نیز افزوده و آب بریزید.
* وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلی ها بپزند.
* در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن نعناع داغ بریزید.

نکته
این دستور 220 گرم کربوهیدرات، 130 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 2390 کیلوکالری انرژی دارد.

نکات تکمیلی در مورد آش کشک

* آش کشک جزو آش و حلیم میباشد .
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه .
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
* آش کشک را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید . 
* همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: