ostovaar.ir

کد خبر : ۹۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۵ - 05 February 2020
خورش فسنجان به شکل های مختلف درست می شود. با گوشت قلقلی، مرغ و مرغابی و هر کدام از آنها هم لطف خودش را دارد. در این بخش برای شما دستور تهیه “فسنجان با کوفته قلقلی” را در نظر گرفته ایم...
مواد لازم فسنجان با کوفته قل قلی
گوشت چرخ کرده : ۶۰۰ گرم
گردو چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
رب انار : ۲ پیمانه
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
دارچین و زعفران : به مقدار لازم
پیاز : ۱ عدد
شکر در صورت تمایل : به مقدار لازم

طرز تهیه فسنجان با کوفته قل قلی
1. گوشت چرخ کرده را با مقدار کمی نمک و زرد‌چوبه و پیاز رنده شده، ورز می‌دهیم و به صورت کوفته‌های ریز گلوله‌ای کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی گوشت ها کاملاً سرخ شدند، آنها را کنار می‌گذاریم.
2. سپس گردوی چرخ کرده را کمی در روغن تفت می‌دهیم تا رنگ آن یک درجه تیره شود. بعد روی آن ۱ پیمانه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد و گردو کم‌کم از خود روغن پس دهد.
3. سپس رب انار را اضافه می‌کنیم. بعد از یک ساعت کوفته ها را به گردو اضافه می‌کنیم. سپس رب انار را داخل خورشت می‌ریزیم و می‌گذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند.
4. بعد از ۱۰ دقیقه کمی از آن می‌چشیم، بنا به ذائقه خود، میزان ترشی آن را تنظیم می‌کنیم. اگر بیش از حد ترش بود، کمی شکر به آن اضافه می‌کنیم تا طعم آن مناسب شود.
5. سپس، مقداری زعفران و دارچین به خورشت اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
6. پس از جا افتادن و جمع شدن روغن روی ظرف خورش آن را با چلوی ساده آبکشی سرو می‌کنیم.

 بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورشت بامیه

سایر نکات فسنجان با کوفته قل قلی
1. فسنجان غذای بسیار پر طرفدار و دلچسب شمالی می‌باشد که در اکثر مناطق ایران با سبک‌های متفاوت تهیه می‌شود.
2. خورش فسنجان به شکل‌های مختلف درست می‌شود. با گوشت قلقلی، مرغ و مرغابی و هر کدام از آنها هم لطف خودش را دارد.
3. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
4. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 180 دقیقه میباشد .
5. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تصویر فسنجان با کوفته قل قلی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ترین ها
پربیننده ترین ها
پر بحث ترین ها